ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması kararı, Sultangazi’de protesto edilmeye devam ediyor. Merkezi 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD), 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlediği basın toplantısı ile ABD’ye tepki gösterdi. AKYAD Türkiye’deki ABD üslerinin kapatılması için de imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına Sultangazililer yoğun ilgi gösterdi.
Ahmet Süt başkanlığında ki Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği, Türkiye’de buluna n ABD üslerinin kapatılması için imza kampanyası başlattı. AKYAD, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlediği basın toplantısıyla imza kampanyasının startını verdi.
AKYAD Başkanı Ahmet Süt yaptığı basın açıklamasında, “Tez elden ülkemizin idarecilerinden isteğimiz; Kudüs tam olarak özgür olana kadar askeri üslerimizin Amerika ve tüm işbirlikçilerine kapatılmasıdır. Bu adımı buna benzer yaptırımlarla güçlendirmeliyiz.” Dedi.
Artık Müslüman mahallesinde salyangoz satma vaktinin geçtiğini ifade eden Ahmet Süt, “Trump’un Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı hadd-i zatında küfrün bir zaferidir. Bunu kendi mahremimize bir tecavüz olarak görmediğimiz sürece, ne Kudüs esaretten ne de biz zilletten kurtuluruz. İnsanlığın ilk gününden beri dünyanın kalbi konumunda olan Ortadoğu ayaklar altında, İslam beldeleri işgal altındadır. Ülkemiz tüm mazlum halkalara gücünün yettiği kadar kucak açmaya çalışıyor olsa da, diğer İslam ülkelerinden aynı hassasiyeti göremediğimize maalesef şahit oluyoruz. Siyonistlerin ve işbirlikçi müstekbirlerin aldığı bu son karar hepimizi derinden üzmüştür, lakin sorarım sizlere, gerçek suçlu Siyonistler mi? Yoksa gerçek suçlu Siyonistlere Köpeklik eden Amerika mı? Yoksa gerçek suçlu gaflet ve dalalet içerisinde, bin yıldır Selahaddin’in ekmeğini sonuna kadar tüketen, batının kuyruğuna takılıp ikiyüzlülük eden, son kutsalları da ellerinden gitmek üzere olan param parça halindeki ümmet mi” diye konuştu.

AKYAD’dan İmza Kampanyası

Etiketler:
Benzer Haberler
-
Sultangazi’de 17. ve 18. yüzyıla ait sikkeler ele geçirildi
-
Aynı yerde ikinci saldırı! Dehşet anlarını anlattı
-
CAMINA MEYVE ATILAN SÜRÜCÜ ANİ FREN YAPTI: 1 YARALI
-
Sultangazi’de başına aldığı darbe ile hafıza kaybı yaşayan gencin buzda kayarak düşme anı kamerada
-
Sultangazi Ağrılılar Derneği yardım çalışmalarına devam ediyor
-
Ak Parti Sultangazi İlçe Gençlik Kollarında Görev Değişimi
-
Sultangazi’de HES haritası bir ayda yeşile döndü
-
Arnavutköy’de kayan minibüsü durdurmak isteyen sürücü canından oluyordu
-
Sultangazi’de Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Kişi Yaralandı
-
Sultangazi’de polis sokak hayvanlarını besledi
-
Nuh Hoca’nın Cenaze Töreniyle İlgili Detaylar Belli Oldu
-
Sultangazi’de sokak ortasında çocuk kaçırma girişimi iddiası kameraya yansıdı