Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı av. Tuğrul Urhan ve Sultangazi İlçe temsilcisi Fatih Bostan, ilçede biz dizi ziyaretlerde bulundu.
İstanbul’daki en aktif sivil toplum kuruluşu olarak bilinen Niğde Dernekler Federasyonu’nun genel başkanı önceki gün Sultangazi’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Niğdef Sultangazi İlçe temsilcisi Fatih Bostan ile birlikte ilçede bir takım ziyaretlerde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nu ziyaret ederek, ilçe başkanlığı görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.
MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’i de makamında ziyaret eden Niğdef Genel Başkanı Tuğrul Urhan ve Sultangazi İlçe temsilcisi Fatih Bostan, ilçede her zaman Niğdelilerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Özel’e teşekkür etti.
Urhan ve Boztan, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar ve ilçe protokolünü de ziyaret ederek, Niğdef’in hedeflerini ve ileriye dönük projelerini anlattılar.
Son olarak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret eden Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı av. Tuğrul Urhan ve Sultangazi İlçe temsilcisi Fatih Bostan, başkan Altunay’a bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

NİĞDEF Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Benzer Haberler
-
Gasp ettikleri otomobile benzin yerine mazot koyunca…
-
Sultangazi’de 17. ve 18. yüzyıla ait sikkeler ele geçirildi
-
Aynı yerde ikinci saldırı! Dehşet anlarını anlattı
-
CAMINA MEYVE ATILAN SÜRÜCÜ ANİ FREN YAPTI: 1 YARALI
-
Sultangazi’de başına aldığı darbe ile hafıza kaybı yaşayan gencin buzda kayarak düşme anı kamerada
-
Sultangazi Ağrılılar Derneği yardım çalışmalarına devam ediyor
-
Ak Parti Sultangazi İlçe Gençlik Kollarında Görev Değişimi
-
Sultangazi’de HES haritası bir ayda yeşile döndü
-
Arnavutköy’de kayan minibüsü durdurmak isteyen sürücü canından oluyordu
-
Sultangazi’de Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Kişi Yaralandı
-
Sultangazi’de polis sokak hayvanlarını besledi
-
Nuh Hoca’nın Cenaze Töreniyle İlgili Detaylar Belli Oldu